Ιδανικές χημικές τουαλέτες, διανομή σε όλη την Κρήτη

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ MODO

 

Γενικές πληροφορίες

Η τουαλέτα είναι κατασκευασμένη από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο, Υλικό μη εύφλεκτο και μη πορώδη που επιτρέπει αποτελεσματικό καθαρισμό και απολύμανση.

Η οροφή είναι κατασκευασμένη από υλικό ημιδιαφανές ώστε να εγγυάται ένα επαρκή πέρασμα του φωτός και διαθέτει αεραγωγό ώστε να επιτρέπει συνεχή αλλαγή του αέρα.
Η πόρτα είναι εφοδιασμένη με ένα σύστημα κλεισίματος με μεντεσέδες., ελατήριο και σύστημα ειδοποίησης που δείχνει αν η τουαλέτα είναι ελεύθερη.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Οι διαστάσεις της είναι :
Εξωτερικό ύψος 233 cm Χωρητικότητα νιπτήρα 60 lit
Εξωτερικό μήκος 120 cm Βάρος 73 kg
Εξωτερικό πλάτος 122 cm
Λεκάνη δεξαμενή λυμάτων κλειστού τύπου (241 lit).
Διαθέτει συσκευή χαρτιού υγείας , χαρτιού χειρός,κρεμασταράκι.
Νιπτήρα και ποδοαντλία Νερού για τον καθαρισμό των χεριών με σαπούνι.
Το πάτωμα είναι απόβαρέου τύπου πλαστικό για τον εύκολο καθαρισμό του.

ΧΗΜΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

 

Γενικές πληροφορίες

Χωρίς κόπο! προσφέρει αρκετό χώρο και πρακτικές βοήθειες για άτομα με κινητικά προβλήματα. Ο σχεδιασμός της με τα πλευρικά στηρίγματα, το αντιολισθητικό δάπεδο και το αυτόματο κλείσιμο της πόρτας επιτρέπει την χρήση της και χωρίς συνοδεία. αποτελεί την σίγουρη λύση στις φορητές τουαλέτες για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαστάσεις: Εσωτερική επιφάνεια: 1,48m x 1,49m | Συνολική επιφάνεια: 1,66m x 1,57m | Εσωτερικό ύψος: 2,11m | Ύψος: 2,24m
Βάρος περίπου 127kg
Δεξαμενή 151 λίτρα

Εξοπλισμός

 • Δεξαμενή με εξαερισμό.
 • Υποδοχή χαρτιού υγείας για δύο ρολά.
 • Στηρίγματα σε 3 πλευρές.
 • Έλασμα στην πόρτα.
 • Αυτόματη καθυστέρηση κλεισίματος της πόρτας.
 • Ένδειξη "Κατειλημμένη".
 • Θέση για κλειδαριά.
 • Ενσωματωμένη ράμπα.
 • Λευκή οροφή.

ΧΗΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

 

Τα χημικά υλικά είναι ειδικά βιολογικά από την Αμερική και την Ευρωπαϊκή Ένωση, που χρησιμοποιούνται και περιέχουν ειδικά συστατικά,για να πετυχαίνουν την διάσπαση των αποβλήτων και των δυσάρεστων οσμών καθώς και χρώμα ώστε να μην είναι εμφανή τα απόβλητα και να αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες. Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών η ποσότητα των χημικών υλικών θα πρέπει να διπλασιάζεται κατά την χρονική περίοδο 15/4 έως 15/10 λόγω ευκολότερης δημιουργίας ζυμώσεων, αποσυνθέσεων και δυσοσμίας.

Τα χημικά αποτελούνται από τα εξής συστατικά:

 • Όριο βρασμού: Αποσύνθεση στους 100 C.
 • PH: 6.00
 • VAP pressure: Χαμηλή.
 • Ειδική βαρύτητα: 1.20 @ 25 C.
 • Εμφάνιση: Σκούρα μπλε σκόνη.
 • Άρωμα κεράσι, τσίχλα και λοιπά αρώματα.

Υγρά χημικά βιολογικά που χρησιμοποιούμε

Υγιεινής το Safe-T-Fresh έχει αποδείξει την μεγάλη αξία του: ειδικά σχεδιασμένα για τη χρήση σε φορητές τουαλέτες, η συνδυασμένη δράση των βιοκτόνων του κρατά οσμές υπό έλεγχο για τουλάχιστον 7 ημέρες.και είναι Φιλικά προς το περιβάλλον, Δεν περιέχει φορμαλδεΰδη και είναι βιοδιασπώμενο. Επιπλέον, δεν λεκιάζει τα χέρια . Διατίθεται σε 3 μορφές (Non-φορμαλδεΰδη): STF 6000: - Superior Ελέγχου Οσμή - Με περισσότερο χρώμα, άρωμα και ενεργητικές - #1 Σιρόπι "Super Πυκνό" Formula STF 4000: - Superior Ελέγχου Οσμή - Προστέθηκε Χρώμα, Αρώματα και Actives - Ισχυρό Formula Πυκνό STF 2000 : - Superior Ελέγχου Οσμή - ισχυρή και οικονομική - πιο ισχυροί RTU μυρωδιές: Bubble Gum, κεράσι, λεμόνι, μάνγκο-Πεπόνι.

Quick Tabs: απορροφήσιμα δισκία

Quick Tabs μοιράζονται τα ίδια πλεονεκτήματα με Quick φακελάκια μυρωδιές, αλλά έρχονται με τη μορφή των στερεών δισκία. Σχεδιασμένο με τριπλή μοριακής τεχνολογίας, οι καρτέλες διαλύονται σε όλες τις συνθήκες νερού. Φόρμουλα άρωμα μας παρέχει μια γρήγορη έκρηξη της άμεσης φρεσκάδας που συνεχίζεται μεταξύ των υπηρεσιών μας. Διατίθεται σε 3 μορφές: Quick Tabs EVENT / ΧΕΙΜΏΝΑ - Νωπά Floral Αναβράζοντα δισκία που είναι σχεδιασμένα για ειδικές χρήσης όταν οι θερμοκρασίες και η κίνηση είναι σε χαμηλότερα επίπεδα. Quick Tabs REGULAR - Νωπά Floral Αναβράζοντα δισκία που παρέχουν εξαιρετική προστασία μυρωδιά μαζί με ευχάριστο άρωμα για την κανονική εβδομαδιαία εφαρμογές service. Quick Tabs EXTREME - Νωπά FloralΑναβράζοντα δισκία ότι έχουν ένα πρόσθετο προσόν των δραστικών συστατικών και αρωμάτων για καλύτερο έλεγχο των οσμών στην υψηλή θερμοκρασία και εφαρμογές υψηλής κυκλοφορίας.

Στερεά - Γρήγορα Αρώματα

Γρήγορη μυρωδιές: απορροφήσιμα σκόνη πακέτα
Αυτό το προϊόν εινε για χρήση ατομικών δόσεων. Τα φακελάκια διαλύονται από μόνα τους στο νερό για να επιτύχει τα ίδια αποτελέσματα με μια δόση των υγρών υγιεινής . Με ένα φακελάκι μπλε δόσης ανά τουαλέτα είναι αρκετό για μια εβδομάδα. Αυτό το προϊόν είναι ιδιαίτερα και συνιστάται για μεγαλύτερα γεγονότα, όπου η ταχύτητα είναι ουσιαστική.

Αρώματα

Ψεκασμοί Cabana: Εσωτερικών άρωμα για τουαλέτες
Ευχάριστο και μεγάλης διάρκειας άρωμα, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε φορητές τουαλέτες. Η ιδανική προσθήκη υγιεινής. Διαθέτει ίδια μυρωδιά όπως Safe-T-Fresh. Επίσης,το χρησιμοποιούμε για σπρέι και για το πλύσιμο τουαλέτες.